margine

margine

 

   

margine

margine
     
margine
margine
     
margine
margine
 
 
 
 
margine
margine
 


Arhitectul va face viata mai usoara...

Acesta acorda o atentie sporita intereselor dumneavoastra incercand sa gaseasca modalitati ca totul sa decurga cat mai usor cu putinta. Daca nu stiti unde sa cautati meseriasi, apelati… la arhitect. Datorita experientei dobandite de-a lungul timpului in lucrul cu diferite echipe de meseriasi sau firme de constructii, el va poate recomanda una dintre aceste variante si cu cine sa lucrati. Un alt avantaj pe care vi-l ofera angajarea unui arhitect este ca pe parcursul derularii constructiei el verifica daca lucrarile sunt realizate conform planului si specificatiilor din proiect.

Comunicarea este foarte importanta in lucrul cu arhitectul si constructorii. Spuneti-i arhitectului ce doriti si la ce va asteptati din partea lui. Cereti explicatii asupra a tot ceea ce nu cunoasteti. Tineti minte ca aceasta este o relatie de afaceri si ca in orice afacere trebuie sa incheiati un contract. Acest lucru va va scapa de multe batai de cap. Nu lucrati cu amatori.

Arhitectul economiseste bani... 

Serviciile unui arhitect reprezinta o investitie buna, deoarece acesta poate concepe un proiect foarte bine pus la punct, care poate fi pus in practica mai usor si cu mai putini bani. Arhitectii evita pe cat posibil sa realizeze proiecte de locuinte cu camere exagerat de mari si spatii nejustificate. De aceea, costul punerii in practica scade consistent. Tot el va poate ajuta sa alegeti materialele pentru constructie care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra si in proiect, nemaifiind nevoiti sa irositi prea mult timp cautand aceste materiale.

 

 

Arhitect Florin Manolescu - Director General al S.C. Contrast Prest S.R.L.

   
 

Documentatie pusa la dispozitie gratuit in format PDF:

Click aici - CONSTRUCTII Documentatie .pdf

Contine explicatii detaliate ce acopera urmatoarele aspecte in domeniul constructiilor:

- Planificare

- Acte de Vanzare - Cumparare

- Proiect

- Avize

- Realizare proiect

- Documente casa

- Logistica

- Legislatie

   

 

 
 
  © Copyright 2006 FM Construct. All Rights Reserved. Design by ITC Center - wimaxRomania